Geconditioneerd transport

CargoTrade is dé bemiddelaar in hoogwaardig koel- vriestransport. Onze landenspecialisten zijn dagelijks onderweg naar alle Europese bestemmingen.

Van bloemen tot levensmiddelen en van medicijnen tot zuivel; wij garanderen snelle levertijden tegen concurrerende tarieven. Natuurlijk staat kwaliteitsbehoud daarbij altijd op de eerste plaats.

Wanneer kiest u voor geconditioneerd transport?

U kiest voor geconditioneerd transport als u producten van kwaliteit wilt vervoeren waarbij de kwaliteit niet verloren gaat. Dit betekent dat er specialistisch vervoer nodig is in de vorm van koeling transport. Bij CargoTrade werken we met de beste koel- en verwarmingssystemen voor kwaliteitswaarborging. Ons geconditioneerd vervoer is mogelijk vanaf -25 graden Celsius tot +25 graden Celsius. Het is ook mogelijk om uw vracht op te delen in compartimenten met verschillende temperaturen. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in geconditioneerd vervoer en beschikken over de juiste diploma’s.

De volgende producten moeten vervoerd worden met geconditioneerd transport:

  • Bloemen en planten
  • Groenten en fruit
  • Vis, vlees en vleeswaren
  • Zuivelproducten

Meer informatie geconditioneerd transport?

U kunt het transport van uw kwaliteitsvracht met een gerust hart aan CargoTrade overlaten. Wij hebben ruime nationale en internationale ervaring, een groot Europees netwerk, een uitgebreid en specialistisch wagenpark en een volledig uitgerust opslagruimte. Alles om uw geconditioneerd transport van A tot Z uit handen te nemen. We zijn gevestigd in Aalsmeer vlakbij Schiphol. Meer informatie? Neem contact met ons op, wij zijn graag uw partner voor al uw transport vraagstukken.

Wat kost een transport?

Je ontdekt het snel door je eigen offerte samen te stellen.

Offerte Samenstellen