Groupage

Kleinere zendingen snel en toch voordelig naar de juiste bestemming? Kies voor groupagetransport via CargoTrade.

Wij bundelen grote transportvolumes en zijn dagelijks onderweg naar tal van Europese bestemmingen. Profiteer ook van onze voordelen in transport en onze persoonlijke service.

Groupagetransport in Nederland en Europa

Kleine zending(en) vervoeren? Besparen op uw voorraadkosten door minder voorraden aan te houden? Kies dan voor groupagetransport via CargoTrade. Wij combineren dagelijks deelladingen pallets en stukgoederen voor bestemmingen in Nederland en heel Europa. Door slimme volumebundeling bent u verzekerd van een scherpe transportprijs! We kunnen groupage-zendingen overigens ook via gekoeld transport bij uw bestemming bezorgen.

Cargotrade heeft een uitgebreid netwerk en is dé specialist voor wat betreft groupage transporten in Nederland en daarbuiten. Wij regelen transporten van en naar: België, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Engeland! Benieuwd naar meer informatie? Vul dan het formulier hieronder in, of bel ons direct.

Vraag nu een offerte aan voor groupagetransport

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag vandaag nog een offerte aan. Dan krijgt u van ons binnen 24 uur een duidelijke, all-in prijsopgave. Liever eerst even kennismaken? Ook dat is mogelijk. We komen graag bij u langs om uw wensen op het gebied van groupagetransport door te nemen.

Wat kost een transport?

Je ontdekt het snel door je eigen offerte samen te stellen.

Offerte Samenstellen