Wegtransport

Of het nu gaat om 1, 10 of 100 pallets; wij zorgen ervoor dat uw producten snel, voordelig en schadevrij op de juiste bestemming komen. Wij werken daarvoor samen met landenspecialisten die zich hebben toegelegd op pallettransport.

Snel en voordelig pallettransport

Pallets met producten die vandaag, morgen of deze week nog naar een klant moet? Of structureel pallettransport nodig naar uw dealers, importeurs of consument? CargoTrade regelt dat uw vracht snel, efficiënt en voordelig op de juiste plek terechtkomt. Of het nu om (halve) europallets, blokpallets, cheppallets of Düsseldorfer pallets gaat. En of u er nu 1 of 100 wilt versturen. Wij zijn sterk in fijnmazige distributie en Full Trailer Loads door heel Europa.

Hét Europese netwerk voor pallettransport

CargoTrade is dé bemiddelaar in binnenlands en Europees palletvervoer. We beschikken over een netwerk van betrouwbare en ervaren pallettransporteurs die dagelijks onderweg zijn door heel Europa. Van Amsterdam tot Oslo en van Dublin tot Boekarest. Op basis van uw wensen en de te vervoeren vracht selecteren we de landenspecialist die het beste bij uw transportvraag past. CargoTrade blijft daarbij fungeren als uw aanspreekpunt. Een veilige gedachte!

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Kiest u voor CargoTrade? Dan bent u verzekerd van snelle levertijden, scherpe tarieven en duidelijke afspraken. Geen extra tol-, diesel- of laadkleptoeslagen. Maar gewoon een all-in tarief zonder verrassingen. Ervaar het zelf en vraag vandaag nog een offerte aan voor binnenlands of Europees pallettransport. Liever eerst kennismaken? We komen graag bij u langs om uw wensen op het gebied van pallettransport door te nemen. Zoekt u een transporteur voor gekoeld transport? Ook daarmee kunnen wij professioneel helpen.

Aanvraag starten

Offerte Aanvragen

Echt handig dat ze zo snel zijn.

Bob Riethorst

Dankzij Ronald en zijn team weet ik zeker dat mijn zendingen vanaf nu goed gaat. Dank voor de goede service heren! Ik hoop dat we nog heel veel zendingen samen mogen doen.

Richard Jaarsma

Dat ze met je meedenken is bijzonder fijn. Zo bespaar ik per jaar veel geld aan transport.

Roelof de Jong