Zeevracht

Zeevracht Importeren of exporteren? Dan is zeevracht vaak de voordeligste oplossing.

Wij bieden u een netwerk van toonaangevende zeevrachtspecialisten. Hierdoor kunnen we uw lading tegen een concurrerende prijs afleveren op elke gewenste plaats ter wereld.

Zeevracht naar alle grote havens van de wereld

Importeren uit het verre oosten? Exporteren naar Latijns-Amerika? CargoTrade is thuis in de wereldhavens en zorgt ervoor dat uw zeevracht op de juiste bestemming aankomt. Wij werken daarvoor samen met gerenommeerde zeevrachtspecialisten en kunnen uw lading verschepen van en naar elke haven ter wereld.

Stukgoederen, containers of speciaal transport

Daarbij maakt het niet uit wat u wilt vervoeren. Of het nu gaat om een deellading voor een container (LCL) of meerdere volledig gevulde containers (FCL). Ook roll-on/roll-offtransport, stukgoedtransport en speciaal zeevracht behoren tot de mogelijkheden. En natuurlijk regelen we als u dat wilt ook de douaneformaliteiten, zoals het in- en uitklaren van uw vracht.

Advies of een offerte voor uw zeevracht

Is zeevracht nieuw voor u of twijfelt u wat de beste transportmethode voor uw vracht is? CargoTrade adviseert u graag over de zeevrachtoplossing die bij u past. Als u liever direct een scherpe offerte wilt ontvangen, regelen we dat natuurlijk ook. Vraag hem vandaag nog aan!

Wat kost een transport?

Je ontdekt het snel door je eigen offerte samen te stellen.

Offerte Samenstellen